Over eko de peko

Hallo lieve klant!

Wie zit er nou achter Eko de Peko? Mijn naam is Lisette Brouwer, eigenaar van Eko de Peko.  Ik ben 32 jaar, woon in Zwolle, ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen van 6 en 4 (de oudste is een meisje, de jongste jongen).

Ik heb altijd graag een winkel willen hebben in fleurige en mooie dingen. Een echt beeld, van hoe en wat, had ik nog niet precies. Maar dat ik het wou dat stond vast!  Eind 2017 stond Eko de Peko te koop en heb ik mijn slag geslagen. Dit was een droom die uitkwam! Een eigen winkel (hetzij een webshop:P) in mooie, vrolijke en ook nog verantwoorde kinderkleding en cadeautjes! Hoe fantastisch! Naast dat Eko de Peko gewoon hele leuk en vrolijke kleding en items verkoopt, vind ik het heel mooi om de thema's, eerlijkheid, duurzaamheid en biologisch beter op de markt te zetten. Eko de Peko is uniek in de zin dat ze dit allemaal samenbrengt.

Bij Eko de Peko is alles biologisch en streef ik ernaar dat alle kleding GOTS gecertificeerd is. Naast dat het dus biologisch, fair en duurzaam is, is het natuurlijk ook belangrijk dat de kleding mooi en hip is. Ik doe erg m'n best om voor jou als klant, eigentijdse, betaalbare kleding neer te zetten. Ik hoop dat dit gelukt is. Mocht je nou tips, vragen of opmerkingen hebben dan sta ik daar graag voor open.

Over het logo:

Voor alles is een tijd. En het is nu de tijd voor een nieuw logo! Is het geen plaatje? Natuurlijk is de aarde herkenbaar, waar we allen goed voor willen zorgen. Voor elkaar (fairtrade), voor de natuur (bio- / ecologisch) en natuurlijk voor de toekomst (duurzaam). Als christen staat Jezus bij mij op één en één van Zijn opdrachten is om goed voor elkaar en voor de aarde te zorgen.

Daarnaast zie je een meisje op het plaatje, die ik graag aan u voor wil stellen. Dit is Babette. Ze is een beetje mijn kindje. Ik heb ooit een miskraam gehad en dat kindje heeft deze naam gekregen. Nu is ze er toch stiekem altijd een beetje bij :-) Babette zal niet alleen in dit logo prijken, maar je zult haar ongetwijfeld veel vaker tegen gaan komen. Op welke manier, is nog een verrassing! ;-)

Verder is het ook leuk dat ik dit logo geheel zelf ontworpen heb. Het is nu helemaal in de huisstijl, niet alleen qua kleuren maar ook is het dezelfde stijl als de Lyselore accessoires die al enkele maanden de webshop sieren. Ik hoop dat je er net zo enthousiast over bent als ik!

Veel shopplezier! 

Liefs, Lisette

lisette