over eko de peko

Hallo lieve klant!

Wie zit er nou achter Eko de Peko? Mijn naam is Lisette Brouwer, de nieuwe en trotse eigenaar van Eko de Peko sinds 1 januari 2018. Ik ben 30 jaar, woon in Zwolle, ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen van 4 en 2 (de oudste is een meisje, de jongste jongen).

Ik heb altijd graag een winkel willen hebben in fleurige en mooie dingen. Een echt beeld, van hoe en wat, had ik nog niet precies. Maar dat ik het wou dat stond vast!  Eind 2017 stond Eko de Peko te koop en heb ik mijn slag geslagen. Dit was een droom die uitkwam! Een eigen winkel (hetzij een webshop:P) in mooie, vrolijke en ook nog verantwoorde kinderkleding en cadeautjes! Hoe fantastisch! Naast dat Eko de Peko gewoon hele leuk en vrolijke kleding en items verkoopt, vind ik het heel mooi om de thema's, eerlijkheid, duurzaamheid en biologisch beter op de markt te zetten. Eko de Peko is uniek in de zin dat ze dit allemaal samenbrengt.

Bij Eko de Peko is alles biologisch en streef ik ernaar dat alle kleding GOTS gecertificeerd is. Naast dat het dus biologisch, fair en duurzaam is, is het natuurlijk ook belangrijk dat de kleding mooi en hip is. Ik doe erg m'n best om voor jou als klant, eigentijdse, betaalbare kleding neer te zetten. Ik hoop dat dit gelukt is. Mocht je nou tips, vragen of opmerkingen hebben dan sta ik daar graag voor open.

Veel shopplezier! 

Liefs, Lisette

Lisette