shop in shop bij velerlei

Een plek waar duurzame initiatieven bij elkaar komen: biologische en fairtrade kinderkleding en herenkleding, een kapper die alleen ecologische haarproducten gebruikt, natuurlijke make-up, duurzaam speelgoed, eerlijk geproduceerde dameskleding, vintage c.q. kringloop producten en upclyede meubels. Dat is Velerlei. We noemen het een duurzaam warenhuis. Het is een plek waar je heerlijk kunt neuzen. Waar je met een goed gevoel naar de kapper kunt gaan en waar je met je zojuist gekochte boek een heerlijk kopje koffie met een broodje kunt nuttigen. 

Het is ook een inspiratieplek, want je kunt er gebruik maken van een flex-werkplek met gratis wifi. Of een vaste werkplek huren voor een schappelijk bedrag. En je kunt er vergaderen, een workshop of presentatie geven. Er is zó veel mogelijk! Wat dacht je van modeshows van onze eigen ondernemers, al dan niet in samenwerking met andere ondernemers uit het mooie dwaalgebied. En er staan yogalessen op stapel. Heerlijk ontspannen (en daarna lekker shoppen:-)

Ik voel me hier met Eko de Peko dan ook als een vis in het water; duurzaamheid en inspiratie. Wat wil ik nog meer? Je bent van harte welkom in onze winkel waar de volgende ondernemers samen ondernemen:

  • Velerlei vintage, upcycling, antiek, food and drinks en broedplaats voor kleine ondernemers c.q. zzp-ers
  • Pure Lou  eco friendly hairsalon
  • Speeltak duurzaam houten en fantasievol speelgoed
  • Frolyk eerlijke, kleurrijke dameskleding
  • Seek 'n Hide biologische en eerlijke herenkleding
  • Diggers record store unieke 2e hands LP's en singles